Valikko Sulje

Timanttihionta kesän kasvohoitona

Kesän tehokkain kasvohoitohoito on timanttihionta, joka kirkastaa, puhdistaa ja uusii ihoa tehokkaasti. Timanttihionta puhdistaa, uusii ja tasoittaa ihonsävyä sekä tekee ihosta kuulaan kirkkaan. Hoitotuotteet imeytyvät iholle kuin unelma! Erityisesti timanttihionta sopii ikääntyvälle ja puhdistusta kaipaavalle iholle, mutta myös kuiva ja hilseilevä iho nauttii hoidosta. Kuorivalla ja uudistavalla vaikutuksella on myös näkyvä apu arpiin!

Timanttihionta perustuu ihon kuorimiseen erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihon timanttipäätä vasten. Näin kuollut ihosolukko irtoaa helposti ja hellävaraisesti iholta! Alipaineen voimakkuutta sekä hoitopään karheutta voidaan säätää ihotyypin mukaan, joten hoitomenetelmä on mahdollista tehdä myös hellävaraisesti. Hoitoon voidaan yhdistää myös mekaaninen puhdistus.

Hoidon jälkeen iho on ihanan pehmeä ja heleä. Kun ihon pinnalta on kuorittu pois kuolleet ihosolut, imeytyvät hoitotuotteet tehokkaammin iholle. Kesällä hoidon jälkeen suositellaan kasvojen, kaulan ja dekolteen suojaamista korkealla aurinkosuojalla, jotta iho ei pääse herkistymään aruingolle.

PS. Kokeile hoidon jälkeen kotona tehokasta Mary Cohrin Swhite -sarjan kangasnaamiota, joka kirkastaa ihoa C-vitamiinin avulla!