Valikko Sulje

Milloin silmänympärysvoidetta kannattaa aloittaa käyttämään?

Silmänympärysiho on muuta ihoa viisi kertaa ohuempaa, jolloin se kuivuu herkästi ja ensimmäiset ikääntymisen merkitkin alkavat ilmaantua harakanvarpaina silmän ulkonurkkaan. Silmänympärysiholle kannattaakin valita oma, ohut tuotteensa joka ei pääse turvottamaan ohutta ihoa. Silmänympärystuotteisiin valitaankin pienimolekyyliset ainesosat, jotka imeytyvät paremmin iholle. Paksu kasvovoide voi aiheuttaa vain turvotusta ison molekyylikoon vuoksi.

Silmänynpärysihoa kannattaakin alkaa hoitamaan ja hellimään viimeistään kahdenkymmenen ikävuoden täytettyä tai kun aloittaa käyttämään silmämeikkiä. Tässä iässä kannattaa vielä käyttää kevyitä ja kosteuttavia voiteita, jotka eivät pääse turvottamaan silmänypärysihoa. Esimerkiksi Mary Cohrin Eye Fresh ja Eye Contour Acti-Serum sekä EkoPharman Vadelma -silmänympärystuotteet ovat parhaimmat tuotteet silmänympärysihon hoitamiseen.

Paksumpia hoitavempia voiteita suositellaan käytettävän talvi aikaan ja, kun ikää alkaa tulemaan lisää. Vanhetessa iho ja silmänympärysihokin alkaa kuivumaan, sillä ihon rasvakudos alkaa vähenemään.