Valikko Sulje

Esittelyssä luonnollinen EkoPharma

EkoPharma on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on saanut alkunsa perustajan omista ihon ja hiuspohjan ongelmista. Tuotelinjassa on käytetty tarkkaan harkittuja raaka- aineita ja veden sijasta pohjatuotteena onkin käytetty marja- ja kasviuutteita. Uutteiden lisäksi tehoa tuovat mm. vitamiinit, hyaluronihappo, peptidit, marja- ja kasviöljyt. Marjat sisältävät valtavia määriä ravinteita ja yleellistä siemenöljyä, jotka ovat ihanteellista ravintoa ihollemme. Luonnonmarjat ovat myös hyvin siedettyjä ja sopivat näinollen herkkäihoisille. EkoPharman tuotteet ovat eläinkokeettomia ja sopivat myös vegaaneille.

Vadelma: Se sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja sekä kosteuttavia ainesosia. Vadelma sitoo kosteutta ihon pintaan ja tasapainottaa ihon luontaista kosteustasapainoa. Vadelman siemenöljy sisältää omega- rasvahappoja, karotenoideja ja E-vitamiinia.

Mustaherukka: Sen antioksidantit ja kivennäisaineet rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Marjojen C- vitamiini polyfenolit ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka suojaavat herkkää ihoa. Karotenodit ehkäisevät ihon kutinaa ja kuivumista sekä tuovat iholle terveen sävyn. Mustaherukka sisältää ihoa hoitavaa ja hemmottelevaa siemenöljyä, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia omega- rasvahappoja.

Tyrni: Suomalainen tyrni sisältää vahvoja vitamiineja ja arvokkaita öljyjä. Sen kivennäisaineet ja vitamiinit ravitsevat ja uudistavat ihoa tehokkaasti sekä vahvistavat että vilkastuttavat pintaverenkiertoa. Tyrniöljy on iholle ihanteellinen öljy, sillä se sisältää kaikkia iholle välttämättömiä rasvahappoja ja vaikuttaa positiivisesti ihon elastisuuteen ja kimmoisuuteen.

Karpalo: Se sisältää monipuolisesti vitamiineja, orgaanisia happoja ja flavonoideja. Karpalossa on runsaasti puhdistavia antioksidantteja sekä antimikrobisia yhdisteitä, jotka vähentävät tulehduksia. Se tasapainoittaa talintuotantoa ja hoitaa ihon epäpuhtauksia.

EkoPharmasta löytyy hoitotuotteet myös hiuksille.