Valikko Sulje

Esittelyssä ylellinen Mary Cohr

Mary Cohr on ranskalaisen Jean-Daniel Mondin kehittämä kosmetiikkatuote ja -hoitolinja. Linja on ihonhoidon edelläkävijä ja sen innovaatiot näkyvät ainutlaatuisissa ja korkealuokkaisissa hoitotuotteissa. Mary Cohrin tuotteet pohjautuvat tieteeseen, puhtaaseen luontoon ja aromaterapiaan. Manuaaliset hoitotekniikat ja laitehoidot tarjoavat välittömästi näkyviä tuloksia.

Kun haluat huolehtia ihosi kauneudesta ja hyvinvoinnista on Mary Cohr erinomainen valinta. Katsomme ihosi yksilöllisen tarpeen kasvohoidon yhteydessä ja laadimme juuri sinulle soveltuvan hoito- ohjelman.

Kosteuttava hoitolinja sisältää patentoitua Hydrosmose yhdistettä, jonka liposomit vapauttavat kosteutta pitkäkestoisesti soluihin.
Yhdiste sisältää myös mm. hyaluronihappoa. Lisäksi kosteuttavasta hoitolinjasta löytyy E- vitamiinia ja shea-voita. Tämän linjan tuotteet vähentävät kuivuudesta johtuvia pintajuonteita, parantavat elastisuutta ja pehmittävät ihoa.

Elvyttävävä hoitolinja lisää ihon kimmoisuutta, kiinteyttää kudoksia ja vahvistaa ihon elastisia säikeitä. Avain asemassa vaikuttavien hoitoaineiden listalla on C- vitamiini, joka kirjastaa ihon sävyä. Dermostimulines, joka saadaan uuttamalla passion hedelmästä puolestaan jäntevöittää ihoa ja stimuloi solujen toimintaa.

Nouvelle Jeunesse, luxuslinjassa hoitoaineet vaikuttavat epidermiksen soluihin pidentäen niiden elinikää lisäten solujen uudistumista. Tämän linjan tuotteet on suunniteltu säilyttämään ihossa ihanteellisen kosteustasapainon ja antamaan iholle välttämättömiä rasvahappoja. Nouvelle Jeunesse on koko Mary Cohrin linjoista syväkorjaavin ja tehokkain ikääntyvälle iholle!

Kuivan ihon hoitolinjan tuotteet on suunniteltu vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, ravitsemaan ja kosteuttamaan. Tuotteissa on myös ihoa rauhoittava ominaisuus. Avain aineita linjassa ovat vadelmasiemenöljy, E- vitamiini, karitepähkinävoi ja aromaattiset öljyt.

Herkän ihon hoitolinjan tuotteet sopivat erinomaisesti couperosa iholle ja atoopikoille. Tuotteet rauhoittavat ihoa tehokkaasti, ravitsevat, vähentävät kuumotuksen tunnetta ja suojaavat epidermistä ulkoisilta rasitteilta. Täältä löytyy myös täsmätuote punoittavalle, couperosa iholle, jonka hennon sävyn ansiosta saadaan vähennettyä jatkuvaa punoitusta.

Tasapainottava hoitolinjan tuotteissa on antiseptisiä ja antibakteerisia ominaisuuksia. Tuotteet hillitsevät talineritystä, tasapainoittavat rasvaisen ihon toimintoja, vähentävät kiiltoa ja supistavat ihohuokosia. Tästä linjasta löytyy näppylöille täsmätuote, joka kuivattaa, desinfioi ja rauhoittaa tulehdusta. Tuotteessa myös hento sävy.

Ihoa vaalentava hoitolinja on tarkoitettu niille, joilla kasvoista löytyy pigmenttimuutoksia. Tuotteiden sisältämä C- vitamiini on on ihoa kirkastava ja melanoxyl vähentää melaniinin tuotantoa. Voiteet suojaavat UV- säteiltä tehokkaasti ja näinollen ehkäisevät pigmenttimuutoksia.

Silmänympärysiholle löytyy turvotusta ja väsymyksen tunnetta vähentävä voide sekä solujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa stimuloiva voide. Huulille löytyy erittäin ravitseva, suojaava voide ja hoitotuote joka siloittaa pystyjuonteita huultenympärysihossa.