Valikko Sulje

Mikä Mary Cohr -kasvohoito sopisi minulle?

Meidän kosmetologi palvelujen valikoimista löytyy useampi eri kasvohoito ja välillä voi olla vaikea päättää mikä kasvohoito sopisi juuri itsellesi.

Mary Cohr CatioVital -kasvohoito

CatioVital -kasvohoito on sopiva kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Hoidon sisältämä lämpönaamio lämmittää ihoa ja liottaa talia sekä tehostaa aktiiviaineiden imeytymisen ihoon. Hoitoon voidaan myös yhdistää myös ihon mekaaninen puhdistus. Iholle imeytetään ihotyypille sopiva seerumi, joita löytyy antiage vaikutteisia, puhdistavia, kosteuttavia ja kirkastavia vaihtoehtoja. Hoito räätälöidään ihollesi sopivaksi tehoseerumin sekä eteerisen öljyn mukaan, jolloin ihosi hyötyy hoidosta tehokkaiten. Mikäli ihosi kaipaa kirkastusta, puhdistusta tai täsmähoitoa tiettyyn iho-ongelmaan, on tämä hoito sinulle sopiva!

CatioVital Lift -kasvohoito

CatioVital Lift -kasvohoito on tehokas hoito kimmoisuuden menettäneelle iholle. Hoidon sisältämä lihasjumppa jumppaa lihaksia saaden ne taas kimmoisiksi stimulaatio virran avulla. Kasvot ovat silminnähden liftatut ja iho näyttää täyteläiseltä. Hoito tasoittaa silminnähden ilmejuonteita. Hoidosta on saatavilla myös Express -sarjahoito, joka sisältää puhdistuksen, kuorinnan, jumpan ja naamion.

Dermopeeling -kirkastushoito

Dermopeeling -kasvohoito on erittäin tehokkaasti ihoa heleyttävä, tasoittava ja kirkastava hoito. Sopii tehtäväksi esimerkiksi ennen tärkeää juhlaa, jolloin iho säteilee ja meikki levittyy kauniisti. Kasvohoito uusii ihoa tehokkaasti, jolloin esimerkiksi iän tuomat tai epäpuhtauksien jättämät pigmenttimuutokset haalenevat. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tästä saa apua samea iho, jolla voi nähdä pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä.

Age Firming -kasvohoito

Uusi tehokkamapi hoito tasoittaa ja täyttää juonteita. Hoidossa nimenomaan käydään läpi juonteet ja rypyt niille suunnatulla applikaattorilla. Hoitoon sisältyy oma heleyttävä kuorinta, tehokas applikaattori juonteille, hieronta sekä ihoa napakoittava kangasnaamio kasvoille ja dekolteelle oma tehostava naamio.

Beaute Aromatique -kasvohoito

Hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä ja omaa kasviperäistä naamiota, jotka yksilöivät ihonhoidon. Beaute Aromatique sisältää puhdistuksen, tehostavan kuorinnan sekä aisteja hivelevän hieronnan eteerisillä öljyillä sekä erikoisnaamion. Tämä hoito sopii myös kaikille, sillä se yksilöidään eteerisillä öljyillä. Mikäli ihosi kaipaa täsmähoitoa, kirkastusta ja mielesi rentoutumista tämä on nappi valinta.