Valikko Sulje

Ihon suojaaminen auringolta

Ihon suojaaminen auringolta on tärkeää jo ihosyövän ennaltaehkäisyn kannalta. Auringon haitat voivat näkyä iholla vasta monen kymmenen vuoden päästä ihon ikääntymisen merkkeinä, veltostumisena ja pigmenttimuutoksina. Auringon aiheuttamia ihovaurioita voidaan ennaltaehkäistä käyttämällä hyvää aurinkosuojatuotetta.

Aurinkosuojan käyttäminen aloitetaan monesti vasta kesähelteillä kun aurinko porottaa täydeltä taivaalta, vaikka kevättalven auringonsäteet ovat jopa vahingollisempia iholle. Tämä johtuu siitä, että UV-säteet heijastuvat taivaalta JA lumesta kasvoille, eli säteitä tulee tuplana iholle.

Täydensimme nyt kevättä kohti aurinkosuojatuotteiden valikoimaa turvallisilla Mary Cohrin aurinkosuojatuotteilla. Valikoimaan kuuluu täsmätuotteet silmänympärysihonhoitoon SPF50 sekä oma aurinkosuoja huulille, jolla on suuri merkitys esimerkiksi huulisyövän ennaltaehkäisyyn.

Kasvoille löytyvät oma hoitava ja ihonsolujen toimintaa tukeva SPF50 tehokas anti-age voide, kevyempi SPF30 suojavoide sekä sävytetty SPF20 suojavoide.

Myös vartalolle löytyvät omat tuotteensa; painepakkauksesta löytyvä SPF30 spray suoja sekä öljypohjainen, todella miellyttävän tuntuinen SPF30 aurinkosuojaöljy.

Tule tutustumaan täydennettyyn valikoimaan, autamme mielellämme etsimään tarpeisiisi sopivaa aurinkotuotetta! Tuotteet alk. 35e.

Kosmetologinne Jenna ja Sanni