Valikko Sulje

Ihon puhdistuksen ja kotihoidon tärkeys

Kasvohoidon yhteydessä kannustamme aina kotihoitotuotteiden käyttämiseen. Tämän vuoksi sinulla on aina hoidon yhteydessä mahdollisuus ostaa  Mary Cohrin laadukkaita ihonhoitotuotteita -15% alennuksella ja EkoPharman kotimaisista tuotteita -10% alennuksella. 

Kasvohoidossa olisi suositeltavaa käydä 2-3kk välein tehostamassa ihon toimintoja sekä täydentämässä kotihoitorutiinia. Kotihoidolla saat kaikkein eniten aikaan iholla silloin kun kotihoitotuotteet ovat ihotyypille sopivia. Samalla kotihoitotuotteilla tehostat kasvohoidon vaikutuksia!

Ihon puhdistus aamuin ja illoin on erittäin tärkeää. Päivän aikana ihon pinnalle kertyy saasteita ilmasta, kuolleita ihosoluja ja talia. Tämä kerros ei lähde ihosta pelkällä vedellä, vaan se vaatii oman puhdistustuotteen. Joten vaikka et käyttäisikään meikkiä, ihonpuhdistus on tärkeä. Kun iho puhdistetaan huolellisesti, hoitotuotteet pääsevät imeytymään ihoon syvemmälle, eivätkä jää ihon pinnalle kellumaan.

Talvi aikaan suositeltavaa olisi käyttää puhdistusvoiteita, -maitoa tai -öljyä oman ihotyypin mukaan. Geelit ja vaahdot soveltuvat paremmin kesä aikaan, sillä ne ovat hiukan kuivattavampia. Puhdistuksen jälkeen iholle olisi syytä tarjota runsaasti kasvovettä joka kosteuttaa ihoa ja auttaa muita tuotteita imeytymään paremmin ihoon. Tämän jälkeen levitetään ihotyypille sopivat seerumi, voide ja silmänympärysvoide. Suositeltavaa suomalaiselle iholle olisi myös käyttää kasvoöljyä ravitsemaan ihoa.

Silmänympärysvoiteella on tärkeä osa viisi kertaa ohuemman silmänympärysihon hoidossa. Pienimolekyylinen koostumus imeytyy tehokkaammin iholle kosteuttaen ihoa ja ennaltaehkäisten ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Seerumeissa on myös ohuempi koostumus mikä kasvovoiteissa on, jolloin se imeytyy syvemmälle ihoon tehostaen voiteen vaikutusta. Seerumeilla voit hyvin räätälöidä hoitorutiinia ja tehostaa haluamaasi vaikutusta! Oli se sitten tehokkaampi kosteutus, ihon tasapainottaminen tai kiinteytys.

Voide ja/tai öljy lukitsevat kaiken kosteuden iholle sekä ravitsevat ja suojaavat ihoa.

Lisäksi kerran viikossa tehtävä kotikuorinta ja naamio tehostavat hyvin rutiineja. Kuorinnan avulla poistat ihon pinnalta kuolleet ihosolut ja näin ollen vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään tehokkaammin iholle. Lisäksi ihosta tulee pehmeä ja kuulas ja meikkikin levittyy iholle tasaisemmin. Naamiolla taas imeytät aktiiviaineita tehokkaammin iholle pitkän vaikutusajan ansiosta. Kevyitä voidemaisia naamioita voi myös esimerkiksi jättää vaikuttamaan iholle vaikka yön ajaksi!