Valikko Sulje

Juonteille kyytiä- age firming

Olemme saaneet hoitolaamme entistä tehokkaamman juonteita siloittavan täsmähoidon!

Hoidosta saat erinomaisen avun, jos kasvojesi iho tuntuu veltolta, väsyneeltä ja samealta. Age Firming- kasvohoito koostuu tarkoin suunnitelluista vaiheista. Kaksoisvaikutteisen kuorinnan jälkeen jatketaan rentouttavalla hieronnalla, jonka jälkeen tehdään juonteita täyttävä täsmäkohotus. Hoidon lopuksi kasvot saavat hoitavan kangasnaamion ja dekoltee-alueelle levitetään oma erikoisnaamionsa.

Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jonka jälkeen iho kuoritaan. Kuorinnassa käytetään geelimäistä kaksoiskuorintaa, jossa mikrohiukkaset kuorivat mekaanisesti kuolleet ihosolut, hedelmähapot lisäävä kuorivaa vaikutusta edistäen ihosolujen uusiutumista.

Hierontavoiteen sisältämä mahonginkuoriuute parantaa ihon joustavuutta sekä ehkäisee ihon veltostumista, merileväuute puolestaan auttaa ihoa pysymään kiinteänä ja kosteutettuna.

Juonteille tehtävä täsmäkohotus täyttää ja tasoittaa kasvojen, silmänympärysihon ja kaulan juonteita. Hoitoseerumi sisältää mm. hyaluronihappoa, mikä siloittaa juonteita ja kosteuttaa ihoa. Seerumi pyöritellään juonteisiin aplikaattorilla, jonka avulla se aktivoi kudosta ja saa juonteet kohoamaan.

Lopuksi kasvoille ja kaulalle laitetaan ihoa napakoittava kangasnaamio ja dekolteelle kiinteyttävä voidenaamio. Naamiot sisältävät mm. ihoa kirkastavaa c- vitamiinia ja dynalift yhdistettä, joka tasoittaa ihoa ja ehkäisee veltostumista.

Tule sinäkin piristämään ilmettäsi huipputehokkaalla Age Firming- kasvohoidolla! Hoidon saat hintaan 85€.

-Kosmetologit Jenna ja Sanni