Valikko Sulje

hiuksien ja ihon hemmottelupaketti

Maaliskuun tarjouksena pääset hemmottelemaan niin kasvoja, kuin hiuksiasikin (etusi 25e). Pakettiin kuuluu hiuksien värjäys ja leikkaus, kasvojen piirteitä kohottava Mary Chorin Catiolift- kasvohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys.

Iän myötä lihakset työskentelevät vähemmän ja näinollen kasvojen iho menettää kimmoisuutta. Catiolift- kasvohoito on korkealaatuinen hoitomenetelmä, joka kohottaa kasvoja lihasstimulaation avulla ja nuorentaa piirteitä huomattavasti. Lihasstimulaatio jumppaa kasvojen lihaksia, mikä tekee niistä ryhdikkäämmät ja saa lihakset ”pullistumaan”. Hoidon kulku; alkupuhdistus, kuorinta, lihasstimulaatio ja naamio. Lisäksi värjätään ripset ja kulmat, jotka tuovat kasvoille ryhtiä.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Terkuin, Elfiksen porukka