Valikko Sulje

Keväinen ihon kirkastus

Yhdistimme kaksi tehokasta hoitoa yhteen parempien ja näkyvämpien tuloksien saavuttamiseksi.

Kasvohoidon sisältämä timanttihionta kuorii ihonnpinnalta kuolleet ihosolut kirkastaen ihoa ja tehostaen muiden tuotteiden imeytymistä syvemmälle ihoon.

HOIDON JÄLKEEN IHO ON SELVÄSTI KUULAAMPI JA HOHTAA TERVEESTI. IHON SÄVY ON MYÖS PALJON TASAISEMPI

Timanttihionta tukee loistavasti Mary Cohrin ainehoitoa, johon sisältyy syväpuhdistava ja kirkastava lämpönaamio, joka timanttihionnan tavoin edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Lämpönaamion jälkeen iholle levitetään ihotyypille ja tarpeille sopiva geelivoide, joka imeytetään iholle käyttäen dynaamista ionisaatiota, joka imeyttää geelin sisältämät vaikuttavat aineet syvälle ihoon.

Hoito sisältää myös hieronnan, jossa eteeriset öljyt vaikuttavat syvemmälle ihoon rauhoittaen ja kirkastaen ihoa. Eteeristen öljyjen vaikutus tuntuu myös aromaterapeuttisesti tuoksujen kautta! Lopuksi kasvoille levitetään hoitoaineita tehostava naamio ja ihotyypille sopivat kasvovesi, seerumi ja kasvovoide.

Koko hoito tehdään myös silmänympärysiholle, kaulalle ja dekolteelle!

Miten hoito soveltuu ihotyypillesi?

Kuiva iho hyötyy timantin kuorinnasta, jolloin iho kirkastuu, kuiva ja kuollut ihosolukko poistuu ja näin ollen vaikuttavat aineet pääsevät syvemmälle ihoon. Ihotyypille valittava geeli ja naamio tehostavat kosteutusta ja ravitsevat kuivahkoa ihoa.

Epäpuhtaalla ja rasvaisella iholla timantti toimii hyvin puhdistavana ja tasoittavana. Lämpönaamio liottaa talia ja syväpuhdistaa ihon ja hoitoon voikin yhdistää myös ihonpuhdistustsen. Myös epäpuhtaalle iholle löytyy puhdistava ja tasapainottava geeli sekä naamio!

Ikääntyvällä ja samealla iholla timanttihionta tasoittaa ihon sävyä ja pieniä juonteita jättäen ihon kirkkaaksi ja tasaiseksi. Geelit ja naamio voidaan valita kiinteyttäviksi ja juonteita tasoittaviksi!

Voit varata kasvohoidon hintaan 139€ (norm. 174€). Tarjous voimassa maaliskuun 2019 loppuun saakka!

Tämän viikon tarjouksessa Mary Cohrin sekä Ekopharman kirkastavat kuorintatuotteet -15%

Terveisin kosmetologit Sanni ja Jenna